Nieuws


Verlof Meseure Tanja (osteopathie):


Verzekering medische kosten Medicalia: iets voor jou?

Partena Ziekenfonds beschermt je graag optimaal.De verzekering medische kosten Medicalia is een extra vangnet voor klanten die vaak medische kosten hebben. Ontdek hier hoe je kiest voor de beste medische en paramedische hulp, zonder zorgen om de kosten.

Waar je ziekteverzekering stopt... neemt Medicalia het over

De verzekering medische kosten van je ziekenfonds

Kies voor de beste medische zorg, zonder wakker te liggen van de kosten. Dankzij MEDICALIA krijg je jaarlijks tot 1500 euro terug voor medische kosten!

Krijg 75% van je kosten terugbetaald

Voordelige bijdrage Toegankelijk voor iedereen Ook voor Paramedische zorgen en alternatieve behandelingen Medicalia begint waar andere gezondheidsverzekeringen stoppen

Geen leeftijdsbeperking & geen medische vragenlijst

Bijvoorbeeld logopedie, osteopathie, psychotherapie, homeopathie, diëtiek

De extra verzekering medische kosten geeft je gemoedsrust: ze helpt je zorg te dragen voor jezelf en je gezin, en je kan er blijven op rekenen, ook als je ouder wordt.

In het kort

Remgelden

Raadplegingen, technische verstrekkingen bij artsen & specialisten, maar ook bij verpleegkundigen, bandagisten, logopedisten, kinesisten, vroedvrouwen enz… 75% van het remgeld, zonder subplafond.

Paramedische zorgen en alternatieve behandelingen

Sessies bij een osteopaat, chiropractor, homeopaat, acupuncturist, psycholoog, orthopedagoog, logopedist, ergotherapeut en diëtist. 75% van het bedrag dat je zelf nog betaalt, met een plafond van 600 euro per jaar.